Over mij

Hoi, ik ben Martine. 
Met mijn kennis, ervaringen en visie op gezondheid en beweging help ik je graag. Zo kun jij aan je gezondheid werken en lekker in je vel zitten.

Ik ben een gecertificeerd leefstijlcoach en gediplomeerd Personal Trainer.  Samen gaan we onderzoeken waar voor jou winst te behalen valt. Het is een reis, die we samen aan gaan.

Afvallen en sterker worden, je gezonder voelen, stoppen met roken, beter slapen, lekkerder in je vel zitten, een ontspannen lijf en rust in je hoofd gedurende de dag, zelfvertrouwen hebben en alles met een lekkere dosis energie. 

Als gecertificeerd leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de BLCN (Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland). En ben ik lid van de vereniging Arts & Leefstijl.

Ik wil jou heel graag begeleiden en motiveren om gezonde gewoontes te creëren. Op een manier die aansluit bij wat jij kan, wil en leuk vindt. Zodat jij hopelijk ook plezier gaat beleven aan een gezonde leefstijl. Want goede gewoontes aanleren én plezier beleven is een krachtige basis om het echt vol te kunnen houden.